انار منبع خوبی از آهن است که می تواند به افزایش سطح هموگلوبین شما کمک کند. هموگلوبین یک پروتئین غنی از آهن است که در گلبول های قرمز خون یافت می شود و وظیفه حمل اکسیژن در سراسر بدن را بر عهده دارد.
انار، به دلیل فیبر فراوان، نقش مهمی در بهبود سلامت گوارشی دارد. این میوه، نه تنها به بهبود فرآیند گوارش کمک میکند، بلکه به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش دردهای شکمی، تقویت عملکرد روده و حفظ سلامتی روده شناخته شده است.
درمان سرفه: انار در طب اسلامی برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده می شود.
زیرا کالری زیاد در رژیم غذایی شما، می تواند نتیجه معکوس داشته باشد.
دانه های انار می توانند به کاهش بیماری آرتروز و درد مفاصل بسیار کمک کنند. زیرا منبع خوبی از آنتی اکسیدان های قوی به نام فلاونول هستند که به عنوان عوامل ضد التهابی در بدن عمل می کنند. مطالعات نشان داده اند که عصاره هسته انار این توانایی را دارد که آنزیم هایی که به مفاصل افراد مبتلا به آرتروز آسیب می رسانند را مسدود کند.
علاوه بر این، انار سرشار از اسید فولیک و پتاسیم است. با این حال، ۱۷۵ گرم این میوه حاوی حدود ۲۴ گرم قند و ۱۴۴ کیلو کالری انرژی است.
این فرایند همچنین ممکن است طعم میوه را تعدیل کرده و به تحریک تولید آب دهان کمک کند، که میتواند برای هضم بهتر غذا مفید باشد.
ضد التهاب: پوست انار به دلیل داشتن تانن، پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها، خاصیت ضد التهابی قوی دارد.
مشخص شده است که دانه های انار خطر ابتلا به سرطان پروستات، شایع ترین نوع سرطان در مردان را کاهش می دهند. دانه های این میوه دارای خواص ضد سرطانی هستند که می توان این خاصیت را به وجود اسید پونیسیک در آن نسبت داد.
هنگامی که انار خود را باز کردید و دانه های آن را جدا کردید، تا پنج روز می توانید در یخچال آنها نگهداری کنید. آب انار نیز به همین مقدار ماندگاری دارد.
آنتی اکسیدان ها: انار ترش منبع غنی آنتی اکسیدان ها است که می تواند به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.
انار همچنین به دلیل داشتن اسیدهای چرب به نام اسید پونیسیک و سایر آنتی اکسیدان های قوی مانند تانن ها و آنتوسیانین ها می تواند از فرد در برابر بیماری قلبی محافظت کند. این میوه همچنین می تواند سلامت قلب را تقویت کند.
مدل لباس اسپرت برای عروسی + زیباترین و شیک ترین استایل های ترند
ما همواره تلاش می کنیم که به شیوه های گوناگون از طریق مقالات و ویدیوهای متعدد، شما را با حوزه هایی چون صنایع شیمیایی، مواد شیمیایی خوراکی و دارویی، مواد شیمیایی مورد استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاهی، پلاستیک و پلیمر، رنگ و رزین، تصفیه آب و کشاورزی و انار زمینی دامپروری، آشنا نماییم.
Comments on “Considerations To Know About خواص انار فارسی”